CHP “Tanju Özcan” ile devam dedi

CHP “Tanju Özcan” ile devam dedi CHP “Tanju Özcan” ile devam dedi
A- A+
Reklam

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında bu akşam yapılan Parti Meclisi toplantısında alınan karar doğrultusunda CHP’nin Bolu Belediye Başkan adayının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olduğu açıklandı.

CHP’den başka bir aday adayının da olmadığı CHP Bolu Belediye Başkanlığı için CHP Genel Merkezi de 2024 yerel seçimlerinde yeniden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile seçim yarışına girmeye karar verdi.

“Talebimiz doğrultusunda Tanju Özcan Adayımız olmuştur”

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz; “Genel Merkezimiz, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Çetin Uç, Yönetimlerimiz ve en önemlisi Bolu halkımızla birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde talebimiz doğrultusunda Parti Meclisimizin onayıyla Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Tanju Özcan olmuştur. Başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere tüm Parti Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi

“Selam olsun”

CHP Parti Meclisi tarafından CHP Bolu Belediye Başkan Adayı olarak resmen ilan edildiğini duyuran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yaptığı açıklamada; “Biraz önce CHP PM üyelerimizin şahsımı Bolu Belediye Başkan adayı ilan ettiğini memnuniyet ile öğrendim. Teşekkür ederim değişen CHP kadrolarına.. Selam olsun, Atatürkçü, Yurt severlere, Ulus Devletin teminatı Türk milliyetçilerine” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler